Studenten voorziening

Ga naar:

BOUWEN AAN STUDENTENVOORZIENING

De standaard voor studentenhuisvesting is gestegen in de afgelopen jaren en verwachtingen die studenten hebben van hun leefomgeving gelijken steeds meer op deze voor hotels; men verwacht een ideale ruimte om te studeren en te slapen.
Bovenop de eisen inzake akoestiek, brandwerendheid en esthetiek, kunnen onze technische oplossingen nog tal van andere voordelen bieden.
We voorzien systemen die het mogelijk maken om de dikte van de muren te reduceren waardoor grotere kamers gemaakt kunnen worden en men extra kamers kan realiseren. In de ruimtes met veel passage, zoals de gangen, beschermen onze hoge impact oplossingen de muren en maken ze het ook mogelijk voor studenten om TV's of andere toestellen rechtstreeks aan de plaat te bevestigen. Onze vochtbestendige platen voorkomen vochtproblemen in de badkamer.
Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

DE ONDERSTEUNING VAN UW PROJECT

Voor projecten bieden we een meerwaarde voor, tijdens en na de bouwfase.
Door samen te werken met het projectteam kunnen we ondersteuning bieden bij de initiële specificaties en offertes, vinden we manieren om de esthetische aspecten te verbeteren, om de bouwkosten en bouwtijd te reduceren en stellen we manieren voor om onderhoudskosten te verlagen.
Klik hieronder voor voorbeelden van recente projecten.

Contacteer ons