Paviljoen van Argentinië

Expo Milano 2015
Ga naar:

Gegevens & uitdagingen

  • Sector: Expo Milaan
  • Architect: Team tecnico Governo della Repubblica Argentina, GLG Progetti srl – Edgardo M. Passalacqua, Andrea Pontiggia
  • Onderaannemer: Isolcalor srl
  • Afgerond: 7/7/1905

Verspreid over een oppervlakte van meer dan 1900 m², wordt het paviljoen het middelpunt voor toerisme, promotie van handel en cultuur voor de bezoekers die popelen om de diversiteit, die eigen is aan het land, te leren kennen.
Met het thema "Argentinië voedt", toont het land haar rijkdommen in een context van nationaal beleid, nauw verwant aan het thema van Expo Milaan 2015: "Het voeden van de planeet, energie voor het leven."

Installatiefase

Have been realized high partition systems EI60 and EI120 by PregyFlam.

De hoge wanden EI60 en EI120 werden uitgevoerd met Prégyflam. LaDura werd toegepast in de compartimenten die zowel mechanische sterkte als een vochtbestendigheid vereisten. Wat betreft de buitenkant werd er voor de wanden en scheidingswanden gewerkt met het AquaBoard systeem: een revolutionaire oplossing die een uitstekende bescherming biedt tegen zeer diverse weersomstandigheden.

For the external front they are made walls and linings by AquaBoard system.

AquaBoard, the innovative solution for an excellent protection from the elements in outdoor environments, which it has made possible the realization of curved surfaces up to a minimum bend radius of 2 m.

Resultaten