Prestatie

Siniat plaster- and fibre cement boards can be used in schools.

Prestatie

IMPACT

De mechanische sterkte van een systeem moet voor alle toepassingen beschouwd worden in relatie tot de andere prestatie-eisen, inclusief de maximale hoogte.

Onze oplossingen bieden zeer sterke resultaten, die zware en stevige belastingen (impact en grote mensenmassa’s) aankunnen, waardoor ze geschikt zijn voor ruimtes waar veel mensen doorheen moeten, zoals scholen en winkelcentra.

De meest veelzijdige gipsplaat

Extra harde stootvaste gipsplaat LaDura Premium met afgeschuinde kanten van Siniat

De meest veelzijdige gipsplaat

LaDUra PREMium

De LaDura Premium is een gipsplaat waarvan de kern versterkt is met oa. hout- en glasvezels. Dankzij de uitgekiende samenstelling van de hoge densiteit-gipskern verkrijgt u een zeer veelzijdige gipsplaat met een grotere impact- en trekweerstand evenals betere stootvastheid en vochtwerendheid dan een standaard gipsplaat.

  • Grotere impact- en trekweerstand, sterker en harder dan normale gipsplaten
  • Ideaal voor een gegarandeerde duurzaamheid in ruimtes met intensief gebruik en doorloop waar een hoge stootvastheid is vereist zoals gangen, ziekenhuizen, scholen, winkels, studentenkoten, … .
  • Ideaal voor ruimtes waar er een hoge trekweerstand vereist is voor bevestiging van hangende lasten (consolelasten) zoals radiatoren, hangkasten, waskommen, …
Lees meer Download de brochure

onze stootvaste producten

0  producten gevonden

Filters

Zoeken

Meer weten?

Resistex, de innovatieve inbraakwerende gipsplaat

Resistex, klaar voor iedere confrontatie

Resistex, de innovatieve inbraakwerende gipsplaat

“Het geheim van de stootvastheid van Resistex gipsplaat is het zeer hoge gehalte aan glasvezels in de kern van de plaat”, zegt Davy Vennekens, Technical First Line Manager van Siniat. “De plaat heeft ook een verhoogde densiteit van 900 kg/m³. 

Documentatie

Waaier van Siniat brochures: Resistex, Systeembrochure & Prijslijst

Documentatie

Onze documentatiebibliotheek biedt u alle ondersteunende certificaten, product data sheets, handleidingen en andere bronnen met nuttige informatie om u tijdens het volledige specificatie-, ontwerp- en bouwproces te ondersteunen.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar