Prestatie

Prestatie

Prestatie

Luchtkwaliteit

Schone lucht in huis

Meer dan ooit wordt de nadruk gelegd op een goede luchtkwaliteit van gebouwen, in de strijd tegen virussen en allergieën. De juiste bouwmaterialen in combinatie met aangepaste ventilatie zijn de beste garantie op gezonde lucht. Wist je dat er voor de afwerking  binnen gipsplaten met luchtzuiverende eigenschappen bestaan? Siniat biedt 2 toppers van gipsplaten binnen dit segment:  CREATEX en Prégyplac AIR, op maat van de Nederlandse markt.

CREATEX met CAPT’AIR® technologie

Vertrekkend van een duurzame visie op welzijn en gezondheid ontwikkelde Siniat de actieve CAPT'AIR® technologie voor alle variaties in het CREATEX gamma. Samengesteld uit een speciale gipskern, absorberen de panelen tot 50% van de formaldehyden, ze zetten ze om in inerte verbindingen en neutraliseren ze, zodat ze niet opnieuw in de lucht terechtkomen. Traditionele gipsplaten hebben een veel lagere absorptie-efficiëntie en elimineren opgevangen organische stoffen niet. De efficiëntie van deze innovatie is gemeten en bewezen door onafhankelijke wetenschappelijke studies. Zo is de goede luchtkwaliteit binnen je bouwproject gegarandeerd.

Voordelen:

  • Efficiënt en doeltreffend installatiesysteem, met eersteklas afwerking
  • Akoestisch absorberend tot 0,9 αw
  • Met CAPT'AIR® technologie voor een betere luchtkwaliteit in huis
  • Nieuw esthetisch aspect: tal van patronen, variaties en ritmische composities
  • Ook uitstekende resultaten op het gebied van brandveiligheid

Luchtzuiverende gipsplaat Prégyplac AIR

Luchtzuiverende gipsplaat Prégyplac AIR

Luchtzuiverende gipsplaat Prégyplac AIR

Prégyplac AIR is een luchtzuiverende gipsplaat voor toepassing in lichte niet-dragende wand- en plafondsystemen op houten of metalen structuren in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Deze innovatieve, luchtzuiverende gipsplaat is vooral bestemd voor ruimtes die gedurende lange tijd worden gebruikt. Ideaal om de luchtkwaliteit in woningenscholenkantooromgevingen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, woonzorgcentra etc. eenvoudig en doeltreffend te verbeteren.

Voordelen:

  • Geschikt voor wanden en plafonds op metalen of houten onderstructuur
  • Uiterst handige oplossing voor de zuivering van de binnenlucht
  • Daling tot 70% van de formaldehydeconcentratie
  • Absolute zekerheid en bescherming

Overzicht luchtzuiverende gipsplaten

 

8 producten gevonden

Filters

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar