Prestatie

Prestatie

Akoestiek

Eén van onze vijf zintuigen, de manier waarop we geluid waarnemen, speelt een belangrijke rol in ons welzijn. Bepaalde geluiden kunnen een positief effect op ons leven hebben, terwijl onaangename geluiden zoals lawaai nadelig zijn voor ons persoonlijk welzijn en onze prestaties.

Om u te helpen bij het overwinnen van deze akoestische uitdagingen, hebben we een reeks aan oplossingen die ontworpen zijn om akoestisch comfort te bieden en te voldoen aan de voorschriften voor verschillende soorten gebouwen.

 

AKOESTIEK EN GELUIDSABSORPTIE

Siniat biedt u met Createx creatieve ideeën en moderne oplossingen voor de droogbouw. Met deze akoestische designplaten realiseert u een uitstekende ruimteakoestiek in combinatie met een unieke uitstraling, én wordt u een vlotte verwerkbaarheid gegarandeerd.

GELUIDSISOLATIE

Met Siniat dB en LaDura Premium ontwikkelde Siniat een selectie gipsplaten die uitermate geschikt zijn voor toepassingen in binnenwanden waar een hoge akoestische weerstand vereist is. Bovendien beschikt Siniat met zijn portfolio vezelcementplaten: Hydropanel & Paintboard, over geluidsisolerende producten die ook in buitentoepassingen kunnen worden ingezet.

Ongeëvenaarde akoestiek

Akoestische gipsplaat CREATEX met ronde perforatie en 4 afgeschuinde kanten van Siniat

Ongeëvenaarde akoestiek

Createx

Het karakter van een ruimte wordt door zowel functionele als esthetische aspecten bepaald. Naast de indeling, de lichtverdeling en de keuze van kleuren en inrichtingsattributen, speelt zeker ook de vorm van het plafond een belangrijke rol bij de inrichting van een interieur. Dankzij de toepassing van nieuwe materialen en technieken kunnen design en functionaliteit tegenwoordig op een indrukwekkende manier gecombineerd worden.

Siniat biedt u met Createx® creatieve ideeën en moderne oplossingen voor de droogbouw. Met deze akoestische designplaten realiseert u een uitstekende ruimteakoestiek in combinatie met een unieke uitstraling, én wordt u een vlotte verwerkbaarheid gegarandeerd.

Onze akoestisch ISOLERENDe producten

0  producten gevonden

Filters

Zoeken

Meer weten?

HOE GARANDEER JE EEN GOEDE AKOESTIEK?

Siniat plaster- and fibre cement boards can be used in houses.

HOE GARANDEER JE EEN GOEDE AKOESTIEK?

Akoestiek is een complexe materie, met veel factoren waar rekening mee dient gehouden te worden. Met LaDura Premium en Siniat dB voorziet Siniat twee gipsplaten die als kamer-en woningscheidende wand gebruikt kunnen worden en die een optimaal akoestisch comfort mogelijk maken.

Documentatie

Waaier van Siniat brochures: Resistex, Systeembrochure & Prijslijst

Documentatie

Onze documentatiebibliotheek biedt u alle ondersteunende certificaten, product data sheets, handleidingen en andere bronnen met nuttige informatie om u tijdens het volledige specificatie-, ontwerp- en bouwproces te ondersteunen.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar