Hoe kunnen wij u helpen?

Ons technisch salesteam staat u bij in elke fase van uw bouwproject. Advies nodig om de laatste hand te leggen aan uw bouwplannen? Vind u een document niet op de website? Of wilt u gewoon weten wanneer uw producten geleverd worden? Neem contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Contacteer onze deskundigen

Contacteer onze deskundigen

Het technisch ondersteuningsteam van Siniat heeft jarenlange ervaring in alle aspecten van lichtgewicht constructies. Voor al uw technische vragen kunt u terecht bij ons Technical Excellence Centre (van maandag tot vrijdag van 9.00 - 17.00 uur) op:

techniek@etexgroup.com +31 (0) 85 902 81 30

Contacteer onze Customer Service helpdesk

Contacteer onze Customer Service helpdesk

Voor al uw vragen over uw bestellingen en leveringen kunt u terecht bij onze Customer Service (van maandag tot vrijdag van 9.00 - 17.00 uur) op:

verkoop@etexgroup.com +31 (0) 85 902 81 30

Contacteer uw Area Sales Manager

Siniat Area Sales Managers on a construction site

Contacteer uw Area Sales Manager

Heeft u hulp nodig van een deskundige die zowel technische als commerciële ondersteuning kan bieden? Aarzel dan niet en neem contact op met de Area Sales Manager van uw regio. Hij/Zij beschikt over de nodige knowhow en deskundigheid om de beste oplossing voor u te vinden.

Vind uw Area Sales Manager

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar