Sector

Siniat plaster- and fibre cement boards can be used in health care.

Sector

GEZONDHEIDSZORG

Het voorzien van een goede omgeving speelt een grote rol in het herstellingsproces en het welzijn van de patiënt. De diversiteit aan diensten en functionele eenheden in een ziekenhuis vergt een reeks van verschillende oplossingen waarmee rekening gehouden moet worden.

Onze technische oplossingen: 

  • Voldoen aan de hoge standaarden op vlak van akoestiek, brandwerendheid, impact en hygiëne.
  • Zijn geschikt voor het bevestigen van allerlei diensten, leuningen en apparatuur dankzij onze uitstekende mechanische systeemprestaties.
  • Dragen bij tot een totstandkoming van een architectonisch indrukwekkend gebouw

Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

Product i/d kijker

Stralingswerende gipsplaat X-Ray Protect met afgeschuinde kanten van Siniat

Product i/d kijker

X-RaY PROTECT

X-ray protect is een stralingswerende, stootvaste, vezelversterkte, high density composietplaat (LaDura Premium+lood) voor toepassingen (in combinatie met loodtape) in wanden en plafonds van ruimtes die moeten worden beschermd tegen
röntgenstraling.

  • Snel en eenvoudig te plaatsen met dezelfde profielen, voegmiddelen + loodtape en schroeven als voor standaard gipsplaten.
  • Geschikt voor voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds van ruimtes die moeten worden beschermd tegen röntgenstraling - ziekenhuizen, labo’s, tandarts- en dierenartspraktijken.
X-ray Protect Download de brochure

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar