DE SPECIALIST IN DROGE AFBOUWMATERIALEN

Siniat maakt producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Onze producten worden gebruikt door zowel kleine afbouwers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Shaping the way people build and live

Als belangrijke sleutelpartner in talrijke bouwprojecten doorheen heel Nederland, maken we de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werkplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn.

Innovatieve specificaties

Betere leeromgevingen

Jobsite productivity

Levenslang voordeel

ONZE DIENSTVERLENING

Als een belangrijke speler in de bouw voorzien wij onze klanten dagelijks niet alleen van uitstekende producten en diensten, maar staan we hen ook bij, overal waar we kunnen.

Een betrouwbare partner

Siniat - Trusted supply partner

Een betrouwbare partner

We bieden een uitgebreid productassortiment aan om in te spelen op de verscheidenheid aan projecten en budgetten. De meest succesvolle bedrijven uit de bouwsector stellen vertrouwen in onze producten, klantenservice en technische kennis om op die manier voor hun organisatie een concurrentievoordeel te realiseren. 

Technische expertise

Siniat - Technical expertise

Technische expertise

Ons technisch team staat klaar om te helpen met vragen over al onze producten en systemen. Voor grotere projecten kunnen we de eerste ontwerpondersteuning bieden, gevolgd door technische ondersteuning op locatie tijdens de installatiefase. Voor kleinere projecten bevat onze website naast telefonische ondersteuning een schat aan informatie en praktische video's.

Project ondersteuning

Siniat - Project planning and support

Project ondersteuning

Voor projecten voegen we waarde toe voor, tijdens en na de bouwfase. Door samen te werken met het projectteam kunnen we manieren vinden om de esthetiek van gebouwen te verbeteren, om bouwkosten te reduceren, bouwtijden te verkorten en onderhoudskosten te verlagen.

Hiervoor kan u steeds terecht bij ons specificatie- en verkoop team.

Innovatie

Siniat - Innovation

Innovatie

Bij Siniat kunnen we profiteren van de bevindingen die zijn opgedaan in de onderzoeks- en ontwikkelingscentra van Etex over de hele wereld. Deel uitmaken van Etex zorgt ervoor dat we onze klanten altijd de meest innovatieve oplossingen kunnen bieden. We werken ook samen met verschillende onderzoeksinstellingen en juridische entiteiten om u veilige oplossingen te bieden die voldoen aan de wettelijke en lokale bouwvereisten.

Duurzaamheid

Siniat - Sustainability

Duurzaamheid

Als productiebedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de samenleving, het milieu en de mensen die voor en met ons werken. Daarom zijn we zeer actief op sociaal gebied, stimuleren we het verantwoordelijke gedrag van onze medewerkers en aannemers in hun dagelijkse werk en sturen we de cultuur van ons bedrijf naar een bewust en duurzaam beheer van hulpbronnen. Lees er meer over op onze duurzaamheidspagina.

Training

Siniat - Training

Training

Om onze klanten te helpen het beste uit onze producten en systemen te halen, voorzien we hands-on trainingen en zijn we steeds beschikbaar om de vaardigheden van uw team te helpen maximaliseren. Demonstraties op maat en met specifieke focus zijn mogelijk op de bouwplaats, bij een handelaar, in uw training center,…

Wie zijn we?

Wie zijn we?

Wie zijn we?

Siniat is het lichtgewichtmerk voor de bouwsector dat gespecialiseerd is in vernieuwende gips- en vezelcementplaten. Ze biedt een assortiment binnen- en buitenoplossingen (scheidings-wanden, plafonds, paneelsystemen) en maakt deel uit van de Etex Group, een wereldwijde producent van bouwmaterialen. 

Over Etex

Siniat - About Etex

Over Etex

Bij Etex werken we allemaal samen, met een pioniersgeest en een passie om het altijd beter te doen voor onze klanten. In België inspireren we mensen om leefruimtes te bouwen die steeds veiliger, duurzamer, slimmer en mooier zijn. We verbeteren de levenskwaliteit van onze klanten met efficiëntere, lichte oplossingen.

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar