Nieuws

Ontdek hoe Siniat bijdraagt aan een veilige, gezonde en duurzame wereld waarin we niet enkel leven en werken, maar ook genieten van het leven.

Zomerstop 2021
13-7-2021
Zomerstop 2021
De vakanties naderen weer en wij maken graag van de gelegenheid gebruik u een prettige vakantie toe te wensen. Wel is enige informatie over deze periode voor bestellingen voor u van belang.
Nieuwe TBA richtlijn 3.3 voor plafonds
23-3-2021
Nieuwe TBA richtlijn 3.3 voor plafonds
De nieuwe TBA richtlijn legt een nieuwe eis op voor de voegafwerking van plafonds. Deze nieuwe eis houdt in dat bij de voegafwerking van plafonds de toepassing van papierband of glasvliesstroken vereist zijn. Bij gaasband ontstaat er in de praktijk vaak scheurvorming.
Etex versterkt zijn marktpositie
26-1-2021
Etex versterkt zijn marktpositie
Met de oplossingen en technische expertise van FSi zal Etex zijn aanbod aan passieve brandbeveiligings- en na-isolatiesystemen kunnen versterken. De oplossingen en het klantenbestand van FSi vullen het portfolio van Etex zeer mooi aan.
Etex Tisselt Magazijn
25-1-2021
Etex Tisselt Magazijn
Ondanks de uitdagingen die de COVID-19-crisis met zich meebracht, werd een groot nieuw Etex-magazijn te Tisselt in gebruik genomen. Het 15.000m² grote magazijn is ontworpen met de nadruk op efficiëntie en veiligheid, waardoor de behoefte aan handmatige verwerking van materialen tot een minimum beperkt wordt.
Siniat is actief in iedere stap van het duurzaam bouwen.
29-10-2020
Siniat is actief in iedere stap van het duurzaam bouwen.
Siniat streeft ernaar om producten te ontwerpen en te ontwikkelen die gedurende hun hele levensduur bijdragen tot het behoud van de natuurlijke rijkdommen en de biodiversiteit, tot het terugschroeven van de CO2-uitstoot ...
Ontwerpgids Modulair Bouwen
9-3-2020
Ontwerpgids Modulair Bouwen
Siniat en Promat in de houtskeletbouw. De kennis en ervaringen van de reeds lang bestaande en aparte toepassingen in vezelcement-, gips-, en calsiumsilicaatplaten, worden nu toegepast in nieuwe en innovatieve skeletconcepten.
Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar