Sector

Siniat Akustik

Sector

Kantoren

Het voorzien van een perfecte kantooromgeving stimuleert werknemers en doet de productiviteit en het welzijn van het personeel toenemen. We hebben een reeks aan esthetische, demonteerbare technische oplossingen die de flexibiliteit van toekomstige kantoren bevordert.

Onze akoestische oplossingen reduceren de overdracht van geluid van de ene ruimte naar de andere, terwijl onze brandwerende systemen een veilige doorgang in geval van nood garanderen.

Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

Product i/d kijker

Akoestische gipsplaat CREATEX met ronde perforatie en 4 afgeschuinde kanten van Siniat

Product i/d kijker

Createx

Het karakter van een ruimte wordt door zowel functionele als esthetische aspecten bepaald. Naast de indeling, de lichtverdeling en de keuze van kleuren en inrichtingsattributen, speelt zeker ook de vorm van het plafond een belangrijke rol bij de inrichting van een interieur. Dankzij de toepassing van nieuwe materialen en technieken kunnen design en functionaliteit tegenwoordig op een indrukwekkende manier gecombineerd worden.

Siniat biedt u met Createx® creatieve ideeën en moderne oplossingen voor de droogbouw. Met deze akoestische designplaten realiseert u een uitstekende ruimteakoestiek in combinatie met een unieke uitstraling, én wordt u een vlotte verwerkbaarheid gegarandeerd.

Createx

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar