UW PROJECT

Als belangrijke sleutelpartner in talrijke bouwprojecten doorheen heel Nederland, maken we de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werkplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn.

Een oplossing voor elk gebouw

Een oplossing voor elk gebouw

Een oplossing voor elk gebouw

Siniat gipsplaten zijn gemaakt om te voldoen aan en het overtreffen van de hoogste normen en behoeften door ze toe te passen in systemen. Sterker nog, Siniat biedt speciale gipsplaten die zijn ontworpen om te weerstaan in veeleisende omgevingen.

We beantwoorden aan alle prestatiebehoeften

We beantwoorden aan alle prestatiebehoeften

We beantwoorden aan alle prestatiebehoeften

We bieden een waaier aan oplossingen om te voldoen aan de prestaties die u beoogt. Dit kan het verbeteren van akoestische en energieprestaties zijn, maar ook het verhogen van de brandwerendheid of het voorkomen dat de betegeling op vochtige muren loskomt.

 

Contacteer onze experts

Contact - Technical team

Contacteer onze experts

Hulp nodig?

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, … Neem contact op met een van onze Siniat experts en wij helpen u een oplossing te vinden.

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar