Ontdek Createx

een nieuwe reeks akoestische oplossingen van Siniat

Omdat u op zoek bent naar vernieuwende esthetische oplossingen om uw creativiteit tot uitdrukking te brengen, heeft Siniat CREATEX ontwikkeld: nieuwe akoestische en decoratieve gipsplaten, dankzij welke de plafonds een essentieel element van het project worden en sterk benadrukt worden in het ontwerp.

Akoestische gipsplaat voor plafonds

Akoestische gipsplaat voor plafonds

De platen zijn ontworpen als een esthetisch element in het interieurontwerp, dat zorgt voor geluidsabsorptie en draagt zo bij aan het akoestisch comfort. De plaat bestaat uit een gipskern en is bekleed met witgeprimed papier. Daarnaast zijn ook alle randen reeds geprimed. De rugzijde van de plaat is voorzien van een wit of zwart vlies voor een verbeterde ruimteakoestiek.
 
  • Oplossingen met CAPT'AIR-technologie om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren
  • Een nieuw efficiënt en doeltreffend installatiesysteem (dankzij een speciale V-kantafwerking), met een afwerking van de hoogste kwaliteit.

7 verschillende perforatiepatronen

CREATEX is beschikbaar in verschillende patronen, die verschillende oppervlaktetrillingen, ritmische composities, associaties en variaties tot uitdrukking kunnen brengen, afhankelijk van de akoestische behoeften van de verschillende ruimten.

ONTDEK DE Voordelen VAN CREATEX

  • Akoestisch absorberend

  • Verbetert de kwaliteit van de binnenlucht

  • Snel en eenvoudig te plaatsen dankzij V-kantafwerking

  • Esthetische afwerking plafond

  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Vind de documentatie die u nodig heeft

Contacteer onze experts

Contact - Sales team

Contacteer onze experts

Onze Area Sales Managers en Technical Excellence Centre staan klaar om uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, offertes op te stellen, … Neem contact op met een van onze Siniat experts en wij helpen u een oplossing te vinden.

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar