Dit is waarom Siniat Nederland vernieuwde voegmiddelen lanceert

Dit is waarom Siniat Nederland vernieuwde voegmiddelen lanceert

Dit is waarom Siniat Nederland vernieuwde voegmiddelen lanceert

Heb je al kennisgemaakt met de vernieuwde uitstraling van de Siniat voegmiddelen bij de bouwhandelaars? Waarschijnlijk zijn de emmers je al opgevallen, ze zijn nu gerecycled en niet langer wit van kleur. Deze duurzame verpakking sluit perfect aan bij onze groene transitie, maar er zijn nog andere belangrijke redenen waarom we onze nieuwe voeg- en stucmiddelen introduceren. Ontdek ze en laat Siniat je ontzorgen bij de afwerking van een succesvol project.

Nieuwe voegmiddelen & stucpasta: verbeterde kwaliteit

Als innovatieve en duurzame producent bevindt Siniat zich in het hart van in de bouwsector. We ervaren, horen en zien wat de behoeften zijn. Voor de perfecte afwerking van gipsplaten en systeemwanden streven wij altijd naar verbetering. Onze product developers zijn aan de slag gegaan om het assortiment voegmiddelen, gipsvullers en stucpasta verder te verfijnen. Het resultaat is een nieuw, geoptimaliseerd aanbod, gebaseerd op feedback van gebruikers in de markt. Ze voldoen aan alle eisen om nog efficiënter het kwaliteitsvolle afwerkingsniveau te realiseren dat je klant verwacht. Een voorbeeld: het Siniat Filler 45 voegmiddel heeft een korte verwerkingstijd en snelle droogtijd. Ideaal voor kleine tot middelgrote projecten waarbij de tweede laag en de afwerkingslaag op dezelfde dag kunnen worden aangebracht. Ervaar ook het verschil met het Siniat Filler 120 voegmiddel om naden van gipsplaten met afgeschuinde kanten en (schroef)gaten te vullen, in combinatie met wapeningsstrook. De poedervormige Siniat Finisher gemengd met water laat je naden van gipsplaten, vooraf gevuld met Siniat Filler, perfect afwerken. Dit nieuwe voegmiddel zorgt ook voor een perfecte ondergrond voor schilderen of behangen. Het past bij diverse gipsplaten zoals standaard gipsplaten, stootvaste gipsplaten, geluidsisolerende gipsplaten, vochtwerende gipsplaten en brandwerende gipsplaten. Siniat Fill & Finish Pro is een stucpasta voor het opvullen en afwerken van afgeschuinde kanten van gipsplaten en het vullen van (schroef)gaten, in combinatie met wapeningsband. Het biedt een witte, gladde afwerkingslaag met weinig krimp. Dit product is geschikt voor gebruik met alle typen gipsplaten in je project. Dan is er nog Siniat Finisher Pro, een gebruiksklare finisher in pastavorm voor de afwerking van naden van gipsplaten, voorafgaand gevuld met een Siniat Filler. Een ultrafijne afwerkingslaag is wat je krijgt.

Nieuwe voegmiddelen & stucpasta: beter afwerken

De nieuwe voegmiddelen en stucpasta combineren die superieure kwaliteit met gebruiksgemak voor iedere professional. Je kan ze eenvoudig verwerken en makkelijk schuren. Dit levert een glad oppervlak op, klaar voor een excellente eindafwerking. Volg dit 3-stappenplan:

    • Voegband en vulmiddel: druk de wapeningsband in het voegmiddel en vul de AK-naad verder op
    • 1ste afwerklaag: vul de AK-naad indien nodig verder op
    • 2de afwerklaag: breng een afwerklaag aan en schuur deze vervolgens voor een glad resultaat

Nieuwe voegmiddelen & stucpasta: eindeloos combineren

Met de nieuwe voegmiddelen is ons assortiment nu bijzonder compleet, maar vergeet ook onze andere producten niet. Voor elke toepassing vind je bij Siniat de juiste voegmiddelen, gipsvullers, stucpasta en toebehoren. Ook systeemvoegmiddelen zoals Prégydéco PE, Siniat Mix en siliconenkit Weather Defence. Van voegmiddelen met korte verwerkingstijd en een snelle droogtijd voor kleine projecten tot grote werven waarbij een lange verwerkingstijd en droogtijd noodzakelijk zijn. Of voor toepassingen met speciale eisen inzake brand-, vocht- en impactweerstand, akoestiek en design. Combineer naar gelang de toepassing, omdat de juiste mix van producten essentieel is om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Voeg het glad met Siniat.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar