Ontdek meer

Als belangrijke sleutelpartner in talrijke bouwprojecten doorheen heel Nederland, maken we de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werkplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn.

PRODUCTEN & SYSTEMEN

Resistex system

PRODUCTEN & SYSTEMEN

Wij ontwikkelen producten en systemen die gebouwen warmer, droger, stiller en veiliger maken om in te werken en te leven. Ons uitgebreide assortiment aan gips-en vezelcementplaten zorgen samen voor op maat gemaakte, hoogwaardige kosteneffectieve oplossingen voor elk type gebouwconstructie.

REFERENTIEPROJECTEN

REFERENTIEPROJECTEN

REFERENTIEPROJECTEN

Ontdek hoe we architecten, ingenieurs en installateurs van concept tot voltooiing helpen om te voldoen aan de eisen van de meest uitdagende en uiteenlopende bouwprojecten.

DOCUMENTATIE

Range of our Resistex brochure

DOCUMENTATIE

Onze documentatiebibliotheek biedt u alle ondersteunende certificaten, product data sheets, handleidingen en andere bronnen met nuttige informatie om u tijdens het volledige specificatie-, ontwerp- en bouwproces te ondersteunen.

Onze producten

Onze producten maken van gebouwen warmere, drogere, stillere en veiligere plaatsen om te werken en wonen. We hebben een brede waaier aan producten die u helpen om de perfecte afwerking te realiseren. Vind hier het product dat u zoekt.

Nieuws

Wie zijn we?

DE SPECIALIST IN DROGE

AFBOUWMATERIALEN

Siniat is een toonaangevende fabrikant van droge afbouwmaterialen voor binnen en buiten. Als onderdeel van Etex, een grote industriële groep met een portfolio van meer dan 60 merken over de hele wereld, hebben we uitgebreide kennis van de bouwsector. Het is deze kennis die ons in staat stelt onze partners en klanten te ondersteunen en te blijven investeren in innovatie en de manier waarop mensen bouwen en leven.

Ontdek meer

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar